Cornel Dinu a criticat dur strategia conducătorilor de la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare e ultima în Liga I după șase etape. 

Legenda dinamovistă este de părere că Dinamo a greșit grav strategia în campania de achiziții.

Înainte, în mandatul lui Rednic, s-a justificat că au fost interese financiare, ale antrenorului, ale familiei sale, ca să aducă mai mulți jucători care nu aveau meciuri în picioare înainte de a semna cu Dinamo. Buuun! Noua administrație a adus 16 fotbaliști în vară, șase repatrieri și 10 băieți, dintre care mulți de play-out.

Ce se-nțelege acum? Tot interese financiare au fost și acum? Sau prostie și nepricepere cruntă? Nimeni nu zice nimic și nu am văzut o persoană care să iasă în față și să spună măcar un „Am greșit!”.

Acum nu mai explică nimeni cum au fost aduși acești țopârlăi, că fotbaliști nu-i poți numi!

Ăia înainte au făcut jaf, au secătuit, au făcut vrute și nevrute, cu toate că nu s-a prezentat un document, ci doar vorbe goale. Dinamo a făcut 3 puncte în primele 6 etape, te ia capul de nervi. 

Păi, d-aia a avut și Neagoe un șoc, cu inima, când a văzut ce joacă ăștia aduși în vară! Dar văd că nimeni nu răspunde de ce jucători au fost aduși. Măcar să accepte situația, să spună că au greșit. Alooo, așa se învață, acceptați-vă erorile!„, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.