Florin Talpan i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce juristul CSA Steaua a fost ironizat de către legenda lui Dinamo. Cornel Dinu a stârnit furia fanilor ‘roș-albaștrilor’ după ce a zis că FCSB este Steaua în opinia lui.

”În secunda în care mă mai iau în gură și cu Talpan… Talpan e un nume predistinat eșecului. E un om obsedat de anumite lucruri. Poate știe ceva carte, dar mă îndoiesc”, a spus Cornel Dinu.

Colonelul Florin Talpan a devenit un adevărat simbol pentru fanii echipei CSA Steaua, după ce a pledat în instanță pentru marca și palmaresul ‘roș-albaștrilor’, în duelul cu Gigi Becali și FCSB.

Eu chiar nu îi înțeleg pe unii pensionari așa ca Dinu! În loc să își facă viața frumoasă, să se ocupe de familie și nepoței, sau de vacanțe în zone exotice, se ocupă de viața altora! Eu știu că toată cariera mea am avut doar rezultate excepționale. Nu sunt obsedat de nimic. Ca cetățean român respect legile și Constituția. Și respect și hotărârile judecătorești. Cum toți suntem egali în fața legii, ar trebui ca toți să le respecte! Știu și multă carte, pentru că toată viața am învățat. Nu iau în considerație afirmațiile unui bătrânel ieșit la pensie! Fiecare să își vadă de viața lui„, a spus Florin Talpan.