Problemele de la Dinamo au ajuns la urechile tuturor: “Agenții i-au zis să nu calce în România!”

Dezastrul de la Dinamo se pare că a căpătat o din ce în ce mai mare notorietate, iar fotbaliștii doriți în Ștefan cel Mare sunt sfătuiți să evite pe cât posibil să vină în România!

Formația lui Jerry Gane a reușit să mai adauge trei puncte în clasament, în ciuda situației destul de tensionate din cadrul clubului. Cu foarte mulți jucători plecați în ultima perioadă și cu gândul la salariile restante, echipa din “Groapă” reușește cu mari eforturi să se mențină pe linia de plutire până în acest moment.

Noul manager sportiv al celor de la Dinamo, Marius Nicolae, a oferit ultimele informații despre situația de la club și a mărturisit că o parte dintre jucători și-au mai primit niște bani, dar nu din partea spaniolilor.

dinamo 11

“Băieții au primit azi o parte de bani, mulți dintre ei. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli. Probabil spaniolii au intrat în silenzio stampa. Chiar nu mai este nicio veste de la ei! O situație ciudată, urâtă!

Încercăm legal ca Dinamo să fie luată din mâinile acestor oameni de rea-voință. Manana și tranquillo (n.r. mâine și răbdare – în spaniolă), așa au spus întotdeauna. Oamenii ăștia au mințit cum rar mi-a fost dat să văd. Nu mai crede nimeni în ei”, a spus oficialul “câinilor”, la finalul meciului cu Gaz Metan.

Citește și Șoc la Dinamo! Fabbrini s-a răzgândit și vrea să plece de la echipă, în timp ce alți doi fotbaliști au devenit liberi

Ulterior, Nicolae a dezvăluit și că a ratat un transfer foarte important în această iarnă la Dinamo, din cauza problemelor deja cunoscute ale formației din Ștefan cel Mare. Fostul portar al celor de la Zenit, Yuri Lodygin (30 de ani), a fost sfătuit de impresarii săi să nu aleagă România, astfel că a mers în Grecia, la Giannina.

lodigyn e1611819897689

“Îmi este foarte greu să aduc jucători. Am avut un portar pe lista noastra, cu 160 de meciuri la Zenit, 11 selecții în naționala Rusiei. Ne-a refuzat. Agenții i-au zis să nu calce în România, deși poate el ar fi vrut. Azi a fost titular în Grecia, în AEK – Giannina 0-2, și am înțeles că a evoluat senzațional”, a mai completat managerul sportiv al dinamoviștilor.

Citește și Ce unii strică la Dinamo, alţii repară! Gane: ”Cortacero e ‘invisible man’. DDB încearcă să găsească o soluţie!”