Probleme serioase pentru Andrei Sin! Ce simptome prezintă fundașul dinamovist

Dinamo pare că nu mai scapă de probleme. Aflată în subsolul clasamentului și cu probleme financiare serioase, clubul mai primește o lovitură și din punct de vedere medical.

Nu mai puțin de 10 fotbaliști ai formației din „Ștefan cel Mare” au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Andrei Sin, fundașul dinamovist care a mers din proprie inițiativă la spital, se simte cel mai rău dintre toți fotbaliștii depistați pozitiv.

„Are dureri de cap şi îl doare carnea, dar a intrat imediat pe tratament şi evoluţia este pozitivă”, scrie Digi Sport, care citează surse din anturajul echipei.

andrei-sin-dinamo

Dinamo ar fi trebuit să dispute săptămâna aceasta „dubla” cu Chindia Târgoviște. Meciul restant din etapa a treia (amânat tot din cauza unui caz de coronavirus depistat la Dinamo) trebuia să se dispute joi, iar cel din etapa zece, duminică, însă ambele au fost amânate de LPF.

Care sunt cei zece fotbaliști ai lui Dinamo care s-au infectat cu noul coronavirus: Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Alexandru Răuță, Vali Lazăr, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic.

Citește și • BREAKING NEWS | Coşmar pentru Dinamo! Încă trei jucători infectaţi cu COVID-19