RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Probleme rezolvate între Cosmin Contra şi DDB: ,,Cred că-şi vor lua licenţa şi pentru cupele europene”

Suporterii acţionari ai lui Dinamo s-au confruntat cu numeroase datorii de când au ales să se implice din nou la echipa din Ştefan cel Mare.

O problemă foarte mare o reprezenta suma restantă pe care o aveau de recuperat Cosmin Contra, fostul antrenor al echipei şi Javi Reyes, fostul preparator fizic. Aceştia cereau de la Dinamo nu mai puţin de 100.000 de euro pentru cele trei luni petrecute la echipa din Ştefan cel Mare.

program-ddb

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, spune că problemele dintre Dinamo şi Contra s-au rezolvat, cele două părţi ajungând la o înţelegere în privinţa restanţelor salariale. Acesta este încrezător că Dinamo îşi va achita toate datoriile şi va obţine licenţa şi pentru sezonul următor din cupele europene.

,,S-a rezolvat problema cu Contra și preparatorul fizic, s-au plătit banii. Cei de la DDB au ajuns la un acord cu Contra pentru plata restanțelor.

hulubei

Mai sunt niște sume foarte mici pe care trebuie să le plătească unor antrenori de la juniori. Nu știu dacă mai de plătit la stat anumite datorii, dar acelea se pot reeșalona. Cred că își vor lua și licența pentru cupele europene.”, a declarat Emilian Hulubei, pentru Digisport.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 26 de partide disputate în campionat.

În Cupa României, Dinamo se află în semifinalele competiţiei, alături de Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

fabbrini dinamo

Citeşte şi Dinamo poate avea noi investitori: ,,A rămas să reluăm discuţia la finalul lunii”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare