RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Probleme pentru Gane la Dinamo! De ce nu pot juca ultimele transferuri de la echipă

Dinamo s-a întărit în cursul zilei de marţi cu încă doi jucători, dar niciunul dintre ei nu va putea evolua încă pentru echipă.

Steliano Filip şi Gevaro Nepomuceno sunt noii jucători pe care Ionel Gane îi are la antrenamentele echipei din Ştefan cel Mare pentru returul acestui sezon.

Cei doi jucători au fost aduşi la echipă din iniţiativa celor din DDB, care au început să se implice tot mai mult la Dinamo în ultima perioadă. Deşi au semnat cu formaţia dinamovistă, atât Nepomuceno, cât şi Filip, nu vor putea evolua în meciul de duminică, conntra celo de la FC Botoşani.

Cei doi jucători nu au primit încă toate documentele necesare pentru a evolua la Dinamo încă, anunţă Gazeta.

Ionel Gane, antrenorul echipei, se arată foarte încântat de venirea noilor jucători şi spune că aceştia vor fi un plus pentru echipă.

,,Am avut o săptămână în care lucrurile s-au liniştit la echipă în ceea ce înseamnă continuitatea unor jucători importanţi. Prin implicarea decisivă a celor din DDB nu au mai plecat jucători de la Dinamo, ceea ce nu poate decât să mă bucure şi să-mi dea încredere pentru meciurile următoare. Să nu uităm faptul că DDB a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor unor jucători în această perioadă dificilă din viaţa clubului!

Ne-au venit doi jucători importanţi în această săptămână, doi jucători cu experienţă. Sunt convins că Filip şi Nepomuceno vor aduce un plus echipei!„, a declarat Ionel Gane înaintea partidei cu FC Botoşani.

Citeşte şi Comedie la Dinamo! Pablo Cortacero contestă demiterea lui Şerdean de la club

Dinamo are probleme de lot înaintea partidei cu FC Botoşani. De la meciul cu moldovenii vor lipsi Ricardo Grigore şi Janus Gol, fiind accidentaţi, dar şi Adam Nemec, care este suspendat.

sursa: looksport.ro

Deşi problemele financiare le dau bătăi de cap dinamoviştilor, echipa nu se află chiar atât de rău din punct de vedere sportiv.

Dinamo se află locul al 11-lea în Liga 1, cu 19 puncte adunate, după 17 etape de campionat disputate.

Meciul contra celor de la FC Botoşani se va disputa duminică, de la ora 20:00.

Citeşte şi VIDEO | FCSB, de neoprit în 2021! Man şi Tănase, show şi cu FC Voluntari într-o victorie la limită

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare