Probleme fizice serioase pentru Simona Halep! “Sunt foarte îngrijorată”

Simona Halep s-a declarat extrem de îngrijorată după ce a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Ons Jabeur, în runda inaugurală a turneului de la Beijing. Liderul clasamentului mondial WTA va reveni în țară pentru a efectua un RMN, după problemele în zona lombară din ultima săptămână.

După ce jucătoarea din Tunisia a câștigat primul set cu 6-1, românca a decis să se retragă, chinuită de durerea la spate. Hotărârea a fost luată după ce intervenția fizioterapeutului nu a avut succes.

Simt o durere mare. Nu puteam să mă mișc. Acum sunt foarte îngrijorată. Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Sunt tristă că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce problemă este. Voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea.

M-am oprit pentru că am simțit că se poate agrava situația dacă voi continua. Este foarte greu când ai o accidentare la spate, pentru că nu te poți arcui, nu poți avea reacție la minge. Nu am putut să joc. La Wuhan, spatele mi-a fost blocat timp de două zile. După tratament, m-am simțit mai bine“, a declarat Simona Halep, potrivit contului de Twitter al WTA.

Accidentarea Simonei datează din 24 septembrie, când se pregătea pentru turneul de la Wuhan, China. În meciul cu Dominika Cibulkova, Halep a avut probleme fizice serioase, deplasarea pe teren fiind deficitară. Cu toate acestea, românca nu a abandonat și a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-5.

Până la finalul sezonului, Simona Halep are în program turneul de la Moscova (15 – 20 octombrie), și Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).