Probleme de lot pentru Borussia Dortmund înaintea returului cu Manchester City! Trei absențe de marcă

Borussia Dortmund și Manchester City se vor înfrunta pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League joi, de la ora 22:00.

Înaintea returului din sferturile de finală, nemții acuză mari probleme de lot. Antrenorul Edin Terzic a declarat că extrema Jadon Sancho va lipsi cu certitudine, iar căpitanul Marco Reus, marcatorul din tur al echipei, și Mats Hummels, stâlpul apărării, sunt incerți pentru jocul de joi. Cei doi din urmă au acuzat probleme medicale încă de la meciul cu Stuttgart din campionat și au fost nevoiți să fie schimbați.

profimedia 0603782087
Sursa foto: Profimedia Images

“Avem câţiva fotbalişti accidentaţi, va trebui să aşteptăm antrenamentul din seara asta (marţi – n. r.) ca să vedem cine va putea juca. Mats Hummels şi Marco Reus au trebuit înlocuiţi în meciul de sâmbătă. Pentru Jadon nu va fi suficient, nu va juca”, a spus Edin Terzic, citat de AFP.

După 2-1 în tur pentru Manchester City, antrenorul germanilor are încredere în echipa sa poate să producă surpriza și să o elimine pe formația lui Pep Guardiola, campioana virtuală din Premier League.

Cahmpiosn League 2 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

“Credem în calificare, dar nu ajunge doar credinţa. În tur, am arătat că putem face faţă unei echipe de cel mai înalt nivel. Am pierdut însă şi trebuie să marcăm un gol, deci nu va fi de ajuns să ne concentrăm doar asupra apărării. Cuvintele cheie pentru mâine sunt: să muncim mult şi să fim îndrăzneţi”, a afirmat tehnicianul echipei germane, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | “Sunt fan Neymar și Guardiola”. Cine îi laudă pe cei doi înaintea returului sferturilor Champions League