VIDEO | Probleme pentru CFR la debutul în play-off! Edi Iordănescu: ,,Avem de suferit, pentru că nu sunt soluţii”

După ce a câştigat Supercupa Româmie, joi seară, după 4-1 cu FCSB la penalty-uri, CFR Cluj se pregăteşte pentru debutul în play-off-ul Ligii 1.

În primul meci din lupta pentru titlul, CFR o va întâlni, duminică, pe teren propriu, pe revelaţia Ligii 1 din acest sezon, Academica Clinceni.

CFR Clinceni

Edi Iordănescu a ţinut o conferinţă de presă, unde a vorbit despre performanţa echipei din urmă cu câteva zile, dar a prefaţat şi partida cu Clinceni. Acesta este de părere că echipa sa va avea de suferit în acest meci, deoarece dispune de prea puţine soluţii în lot în acest moment.

,,A fost o seară frumoasă pentru noi, dar timpul e scurt să ne bucurăm. Aveam datoria morală să dăm totul pentru acest trofeu. În final, a câștigat echipa mai bună, care a avut toate ocaziile jocului. Sunt mândru de echipă, de felul în care a răspuns echipa, dar, din păcate pentru noi, timpul e inamicul numărul 1 și nu avem mult timp la dispoziție să savurăm acest trofeu. Nu avem mult timp la dispoziție pentru regenerare și asta mă apasă cel mai tare.

Clinceniul a produs o performanță istorică pentru club, merită să fie în play-off, o echipă care pune totul în fiecare joc, extrem de serioasă. Au un antrenor care îmi este și amic, știu că e extrem de pasionat și bine pregătit. A reușit lucruri deosebite la Clinceni și au felicitările noastre. Sunt sigur că ne va aștepta un joc extrem de dificil, pentru că, față de noi, Clinceniul vine cu prospețime, a avut multe zile de a pregăti acest joc și un moral bun.

Noi, la capitolul fizic, vom avea de suferit. De data asta nu prea sunt soluții și chiar dacă mi-aș dori să schimbăm mai mulți jucători… nu sunt foarte multe soluții. Trebuie să apelăm la ce avem, să recuperăm jucătorii, să găsim prospețimea și să abordăm într-o manieră eficientă acest joc.”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Meciul dintre CFR Cluj şi Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, se va disputa duminică, pe stadionul din Gruia, cu începere de la ora 18:30.

cfr

Citeşte şi VIDEO | CFR Cluj se întărește. Ce jucător este așteptat sub comanda lui Edi Iordănescu