RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Primul pas spre playoff! Viorel Moldovan: „Jocul îmi dă încredere!”

Petrolul a câştigat prima dintre cele cinci finale pentru playoff. După 1-0 cu Metaloglobus, Viorel Moldovan este încrezător în atingerea primului obiectiv al anului.

După 3-0 cu Poli Iaşi în Cupa României, Petrolul a câştigat fără să primească gol şi prima partidă a anului în Liga 2. Evoluţia echipei l-a mulţumit pe Viorel Moldovan la meciul cu Metaloglobus.

„Era foarte important pentru noi să obţinem cele trei puncte şi să stăm acolo în plutonul fruntaş. Cred că a fost un meci echilibrat, poate un pic mai multă timiditate în prima parte. Le-am şi spus băieţilor la pauză să se debaraseze de această timiditate şi să accelerăm jocul puţin mai mult. Pe de o parte este de înţeles pentru că există această presiune, chiar dacă o iau asupra mea şi să nu se gândească, este problema mea rezultatul şi mi-l voi asuma mereu atunci când va fi negativ. Ei trebuie să intre şi să aplice ceea ce facem la antrenament, cum de altfel au şi făcut.

Am risipit foarte multe puncte în sezonul de toamnă, pentru noi este capital fiecare joc. Astăzi am reuşit să luăm cele trei puncte, mă bucur, dar deja sunt cu gândul la meciul de la Târgu Jiu, cu Pandurii. Jocul îmi dă încredere, ne-am echilibrat foarte mult, suntem o echipă care primeşte foarte greu gol. Am găsit acest echilibru între a ataca bine şi a ne apăra bine. Mi-aş dori pe animaţia ofensivă să reuşim mult mai mult” – a declarat Viorel Moldovan la finalul întâlnirii de la Ploieşti.

Pandurii – Petrolul, următorul meci al găzarilor în Liga 2, se va juca duminică, de la 13:45.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare