Primele reacții după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri: “S-a dus la o echipă vai de mama lor!”

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a fost demis de pe banca noii sale formații după doar o lună și jumătate, din cauza rezultatelor modeste înregistrate de formația turcă!

Bașkanul celor de la Kayserispor, Berna Gözbașı, a anunțat aseară despărțirea de Dan Petrescu, la scurt timp după instalarea acestuia ca antrenor principal. După ce anunțase că se află în relații foarte bune cu conducătoarea clubului, “Bursucul” se pare că este nevoit să își caute din nou echipă, după doar opt meciuri pe banca noii formații.

Imediat după aflarea veștii, oamenii din fotbalul românesc au reacționat cu privire la alegerea turcilor de a renunța la Dan Petrescu, la puțin timp de la numirea acestuia. Fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuță, dar și actualul oficial al ardelenilor, Marius Bilașco, au comentat decizia bașkanului de la Kayseri de a renunța la tehnicianul român.

Dan Petrescu Kayserispor2

“Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu… că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii… puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: ‘Fii atent că îl dă pe Petrescu afară’. Acum s-a confirmat.

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.r. – cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. Stai frumos în Dubai, la plaja, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor!

Citește și Breaking NEWS | Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor: ,,Ne-am despărţit”

E foarte greu să mai prinzi o echipă de top acum. Odată ce ajungi la un nivel şi te dă afară după o lună de zile, e greu să mai prinzi o echipă de top. Părerea mea e că a greşit, eu n-aş fi făcut niciodată mutarea asta. A vrut să antreneze… e păcat! Chiar îmi pare rău pentru el. Un antrenor care a dus CFR în Europa League, apoi te duci la o echipă modestă din Turcia, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Sunt surprins, nu mă aşteptam. Orice echipă îşi pune antrenor pentru cel puţin şase luni, au obiectiv salvarea de la retrogradare. Nu îl schimbi imediat! E surprinzător!, a declarat și Marius Bilașco.

3 înfrângeri, 3 egaluri și două victorii a obținut Dan Petrescu pe banca celor de la Kayserispor, formație care ocupă în acest moment locul 16 în Superliga Turciei, cu 25 de puncte în 25 de etape.

Citește și Final de aventură pentru Dan Petrescu la Kayseri? Fanii turcilor sunt revoltați: „Pleacă! Superliga nu este Liga 1!”