Poli Iași s-a impus împotriva Viitorului, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1. Flavius Stoican a câștigat primul meci în calitate de antrenor împotriva lui Gică Hagi!

Partida a avut puține ocazii de gol. Oaspeții au dat lovitura în minutul 85, când Platini a fost faultat în careu de către portarul Cojocaru. Atacantul spaniol Boris Garros a transformat lovitura de la 11 metri.

Antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican (42 ani), a vorbit despre prestația echipei sale și a menționat strategia pe care a abordat-o. Acesta s-a dat de gol și a dezvăluit ce prime de joc au fotbaliștii pentru meci, dar și pentru o posibilă intrare în play-off.

„Faptul că am reuşit să câştigăm trei puncte este foarte important pentru noi. Era un complex pentru noi, nu reuşeam să câştigăm cu Viitorul, aşa că am schimbat strategia. Noi eram echipa care controlam partida cu Viitorul, dar nu câştigam. Acum, i-am lăsat pe ei să controleze meciul şi am reuşit să obţinem cele trei puncte. Qaka a avut probleme încă de la începutul partidei şi nu a putut să ducă mai mult de 42 de minute. Am încercat să trag de el până la pauză, dar nu a mai putut juca, aşa că a trebuit să îl înlocuiesc.

Prima noastră pentru această victorie nu este de 1000 de euro, avem doar jumătate din această sumă. Dacă vom intra în play-off, abia atunci vom lua şi 1000 de euro. Cei care au jucat tot meciul, vor primi acum 500 de euro, iar ceilalţi vor primi bani în funcţie de minutele jucate.” a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iași a egalat FC Viitorul în clasament, iar formația din Moldova a urcat pe loc de play-off.