Prima victimă a lui Daniel Niculae după învestirea ca președinte la Rapid!

Astra Giurgiu's Romanian forward Daniel Niculae attends a press conference on February 22, 2017, in Genk, on the eve of the UEFA Europa League football match between FC Astra Giurgiu and Genk.,Image: 321892039, License: Rights-managed, Restrictions: Belgium OUT, Model Release: no

Daniel Niculae, fost mare jucător al celor de la Rapid, s-a întors în Giuleşti, acolo unde va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

După ce Daniel Niculae a fost prezentat oficial la Rapid sâmbătă, acționarul majoritar Victor Angelescu a oferit niște declarații despre cum a luat hotărârea de a renunța la acționarul Andrei Nicolescu și a-i învesti funcția de șef executiv la Rapid fostului jucător ajuns la 38 ani.

Daniel Niculae

”Vineri am avut o discuție cu Andrei, el știa că eu îl doream pe Daniel președinte. Andrei era celălalt acționar, așa că eu mi-am îndeplinit mereu obligațiile, dar a înțeles ce i-am spus, știa și el, și a acceptat. Sigur, că va trece o vreme până când totul se va oficializa”, a spus Angelescu, la conferința de presă susținută la oficializarea lui Niculae.

Victor Angelescu a precizat, totodată, și care sunt planurile de viitor ale noului președinte în legătură cu oamenii la care acesta are de gând să renunțe. Primul vizat este Ovidiu Burcă, antrenor celor de la Rapid 2.

daniel niculae

”Cu Ovidiu nu am avut nicio discuție pentru că el nu mai este în staff. El este antrenor la echipa a doua, așa că Daniel Niculae va avea o discuție cu el. Ovidiu se află încă sub contract, dar asta sunt lucruri care țin de bucătăria noastră internă”, a mai declarat acționarul majoritar.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid în anul 2018, după ce nu s-a mai înţeles atunci cu Daniel Pancu, un alt mare nume al giuleştenilor.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Daniel Niculae, primele declarații după revenirea la Rapid: ”Acesta este obiectivul pe termen scurt”