Prima reacție a Peluzei „Cătălin Hîldan”, după numirea noului antrenor al lui Dinamo: “Nu cedăm, câinilor!”

program-ddb

Peluza „Cătălin Hîldan” a emis un comunicat după ultimele evenimente de la Dinamo.

După meciul alb-roșilor cu Astra, din turul semifinalelor Cupei României, antrenorul Gheorghe Mulțescu și-a anunțat demisia, iar Dușan Uhrin Jr. se pregătește să-l înlocuiscaă pe banca tehncică.

Peluza „Cătălin Hîldan” a confirmat numirea lui Dușan Uhrin antrenor la Dinamo și a anunțat ce se va întâmpla cu Gheorghe Mulțescu.

Nu cedăm, câinilor! Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară.

Dușan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021 – 2022). Mister este la București și va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaște situația, a văzut meciurile echipei, știe problemele. «Dinamo e un club cu istorie și cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!». Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan și Dragoș Picu.

dusan uhrin dinamo liga1

Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă! Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu!

multescu

Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate! WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUŠAN UHRIN!
Nu cedăm, câinilor! PUMNII SUS!”, au postat suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Cehul e liber de contract din luna septembrie a anului trecut. Atunci tehnicianul s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș. Uhrin jr. i-a mai pregătit pe alb-roșii în perioada august 2019 – martie 2020. Atunci a plecat din cauza divergențelor cu cei din conducerea clubului.

Citește și Dușan Uhrin Jr. a anunțat revenirea la Dinamo: “Suporterii m-au convins. Am revenit să salvăm clubul”