RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce Arabia Saudită și-a închis granițele: „Perioada poate fi prelungită”

Arabia Saudită și-a închis granițele din cauza pandemiei de COVID-19, iar Răzvan Lucescu (51 de ani) a oferit o primă reacție. 

Antrenorul echipei Al Hilal a dezvăluit că măsura luată de Arabia Saudită, de a închide granițele, ar putea fi prelungită pentru a ţine sub control pandemia de coronavirus.

Aici, situația este foarte bună, poate este una dintre țările cu o situație bună din lume, pentru că nu sunt foarte multe cazuri. S-au închis granițele, ca urmare a ceea ce se întâmplă în Europa, la Londra, la Paris.

Cred că ideea este de a nu pleca lumea, acum, de Sărbători, și de a se întoarce după 1 ianuarie aducând alte cazuri de Covid. Am înțeles că e dată această perioadă de închidere a granițelor pe o săptămână, poate fi prelungită pentru și pentru două săptămâni”, a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Al Hilal este lider în campionat, cu 22 de puncte acumulate în 9 meciuri. În următoarea rundă, echipa pregătită de Răzvan Lucescu va primi replica celor de la Al Ittihad, sâmbătă, 26 decembrie.

Citește și PSG a rămas fără antrenor, în prag de sărbători! Cine îi va pregăti pe Neymar și compania

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare