RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prima reacție a lui Marica în scandalul „filmulețul”: „Un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă”

La cinci zile de când opinia publică a aflat despre filmarea cu cântec în care a fost implicat fostul atacant al echipei naționale acesta a ales să reacționeze prin intermediul unui rețele de socializare. 

Ciprian Marica i-a atacat pe cei care l-au judecat sau ironziat în urma gestului său pe care de altfel, patronul Farului l-a și recunoscut.

Orice fapta bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagina. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați facut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au placut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu?

Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse. Dacă știam că astfel de subiecte intră la categoria “interes național”, aș fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal.

Omul este suma acţiunilor sale – ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea! Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați. Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!, este mesajul trimis de fostul internațional.

CITEȘTE ȘI –>> A venit și explicația! Motivul pentru care Victor Pițurcă a refuzat Steaua

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare