Prima REACȚIE a lui GROZAV după revenirea la DINAMO: “Asta a contat FOARTE MULT!”

Gicu Grozav e încântat că a revenit la Dinamo și recunoaște că mutarea s-a realizat după ce pe banca roș-albilor a venit Claudiu Niculescu.

“Sunt fericit și bucuros că m-am întors la Dinamo, dar o să vorbim mai multe vineri. Dorința mea, așa mă simțeam eu sufletește împăcat să vin la Dinamo și nu oriunde în țară. Aș fi venit pentru Dinamo, așa simțeam eu că trebuie să fac, dar a contat foarte mult venirea lui “Mister” (n.n. Claudiu Niculescu) și mă bucur că s-a rezolvat.

Sperăm să ieșim cu capul sus și să ne calificăm în play-off. Mă gândesc la echipa națională și sper să fac jocuri cât mai bune și să intru în echipă cât mai repede.

Eu le mulțumesc fanilor, am primit multe mesaje de încurajare, că sunt așteptat aici. Le mulțumesc din suflet și sper să-i răsplătesc prin jocuri bune și să ducem Dinamo acolo unde îi este locul“, a spus Grozav.

Grozav Dinamo

2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).

25 de selecții și 5 goluri a bifat Gicu Grozav la echipa națională a României. Mijlocașul ofensiv are o cotă de piață de un milion de euro.