Prima reacție a lui Adi Mihalcea după ce s-a despărțit de Dinamo: “De asta m-a demis Negoiță”

Fostul antrenorul al câinilor a fost demis la începutul săptămânii și înlocuit cu Gigi Mulțescu, iar acum a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să fie îndepărtat într-un moment extrem de dificil pentru club. 

Mihalcea a plecat de la Dinamo după doar șapte meciuri ca tehnician al roș-albilor.

“Cu Negoiță am vorbit o singură dată, după meciul cu Sepsi. Din discuțiile cu Bogdan Bălănescu, am aflat că Negoiță m-a demis. Am înțeles de la Bogdan că motivul demiterii a fost că am pierdut două puncte prin schimbările făcute în timpul jocului cu Poli Iași”, a mărturisit antrenorul pentru sport.ro.

negoita dinamo

După ce a aflat știrea că 6 jucători sunt infectați, Mihalcea a luat măsuri, mai ales că fusese în contact cu jucătorii cu doar câteva zile în urmă.

Din fericire, sunt negativ. Acum este și mai dificil, practic e imposibil să aliniezi o echipă. E un moment critic și nu văd rezolvare, nu știu ce se poate întâmpla. Poate zilele viitoare vor mai apărea cazuri”, a concluzionat fostul mare atacant al lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Situația incredibilă din tăbara campioanei! Cum se simte Adi Păun și ce fac fotbaliștii CFR-ului după depistarea cazului