România a ratat calificarea directă la Campionatul European, iar meciul din această seară, cu Spania, nu mai contează. Cel mai probabil, Cosmin Contra nu va rămâne în funcție și pentru meciurile din Liga Națiunilor, ultima șansă a tricolorilor de a ajunge la Euro. 

Mirel Rădoi a vorbit despre succesiunea la echipa națională.

E greu în momentul de față să discutăm despre lucrurile astea, eu sunt aici, avem un meci foarte greu cu Spania, nu vreau ca gândurile mele să zboare acolo. Am fost lângă Răzvan Burleanu la meciul cu Suedia, dar am fost și lângă alte persoane. Nu am discutat despre nimic altceva, decât ceea ce se întâmplă pe teren.

Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, cine vine în momentul de față la echipa națională are un obiectiv clar. Vorbim de mai multe aspecte, parte financiară, suporteri”, a spus Mirel Rădoi.

Selecționerul echipei de tineret a României se așteaptă ca naționala mare să facă un meci bun în seara asta.

”E clar că în momentul de față Spania pleacă favorită, dar și noi putem surprinde cu un joc plăcut. E clar că jucătorii trebuie să aibă un orgoliu, eu cred că în momentul de față o să arătăm un joc foarte frumos. Sunt sigur că Cosmin Contra a făcut tot ce a putut.

Dezamăgiți nu trebuie să fim, trebuie să fim sinceri și să vedem ce adversari am avut în grupă. Am avut o grupă în care Spania clar pornea favorită, iar noi cu Suedia și Norvegia ne băteam pentru locul 2″, a mai spus Rădoi.