RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prezența Simonei Halep la Palermo, o provocare pentru organizatorii turneului! Lista jucătoarelor care participă

Simona Halep (locul 2 WTA) va reveni pe terenul de tenis în turneul de la Palermo, programat în perioada 3-9 august. Directorul turneului, Oliviero Palma, a declarat că participarea româncei este o provocare pentru organizatori, care vor să asigure condiții optime.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, circuitul feminin WTA se reia la 3 august, la Palermo, un turneu de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 225.000 de dolari.

Simona Halep este principala favorită a turneului, iar pe lista capilor de serie se mai regăsesc: Johanna Konta (Marea Britanie, locul 14 WTA), Petra Martic (Croația, 15 WTA), Marketa Vondrousova (Cehia, 18 WTA), Maria Sakkari (Grecia, 20 WTA), Anett Kontaveit (Estonia, 22 WTA), Elise Mertens (Belgia, 23 WTA), Donna Vekic (Croația, 24 WTA).

Iată cotele la casele de pariuri pentru câștigarea trofeului:

Suntem foarte fericiți că vom putea organiza primul turneu din circuitul feminin după pauza forțată, dar în același timp înțelegem că avem o responsabilitate uriașă. Trebuie să demonstrăm lumii că se poate juca tenis, însă numai dacă respectăm toate măsurile de protecție sanitară.

Dacă totul va decurge normal, va fi încă un semnal că viața se îndreaptă spre normalitate. Simona Halep a fost foarte receptivă când am discutat despre venirea la Palermo. Și Virginia Ruzici, managerul ei, a fost foarte amabilă cu noi.

Cred că turneul din acest an, ediția cu numărul 31 a Palermo Ladies Open, va intra în istorie. Nu doar pentru că este primul turneu de după izolare, ci pentru că vom avea multe jucătoare talentate aici. Mă bucură să văd că se gândesc mai mult la tenis decât la bani, așa cum acuză multă lume„, a spus directorul turneului de la Palermo, Oliviero Palma, pentru DigiSport.

O să fiu sincer: n-am convins-o pe Simona Halep să vină la Palermo. S-a convins singură, pentru că vrea să joace și pentru că Palermo, Sicilia și Italia sunt locuri sigure. Suntem foarte fericiți pentru acest lucru„, a mai spus Oliviero Palma.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare