Prestațiile lui Ivan Mamut, analizate de un fost internațional: “Pe mine mă surprinde altceva”

Ivan-Mamut-u-craiova-3

Basarab Panduru a vorbit despre prestațiile lui Ivan Mamut (23 de ani) în tricoul echipei CS Universitatea Craiova.

Atacantul croat a semnat cu echipa oltenă pe 15 ianuarie 2021, iar de atunci a marcat trei goluri și a reușit trei pase decisive în 22 de meciuri.

La Mamut pe mine mă surprinde altceva. Este venit de ceva timp la Craiova. La ce înălţime are, ce ar putea să joace, pentru că nu am înţeles… Vârf de atac, în locul lui Koljic? Vârf de atac, să fie un număr 9 acolo.

Păi, mă uit la meci, cât joacă stă oriunde vreţi pe teren, dar niciodată vârf de atac. Păi, şi atunci mă întreb eşti vârf de atac, eşti mijlocaş, eşti apărător central? Ce eşti? Pentru că din punct de vedere al efortului, nu ai ce să îi reproşezi. Aleagă băiatul, dar să vii la sfârşit şi să spui, mai ales cei care nu se uită la meci se uită pe astea (n.r. – la cifre)… Păi, 12 kilometri alergaţi, păi aleargă şase, dar stai acolo pe poartă.

mamut 1

Koljic ştie că nu trebuie să fugă aşa, pentru că ştie ce trebuie să facă. Îl văd acum pe Nemec, la fel. Nemec stă oriunde vreţi, numai vârf de atac, nu. Cel mai bun lucru al lui este capul, vine mingea şi o bagă cu capul, pentru că şi Nemec are probleme mari cu fotbalul”, a spus Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

panduru

650.000 de euro este cota lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.com

Citește și Ce sancţiuni au primit Bălaşa şi Florescu, după cartonaşele roşii încasate în Botoşani – Craiova, 1-1