RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prestațiile lui Ianis le-au atras atenția! Super echipa care vrea să îl ia pe român la vară

Fotbalistul de 21 de ani este pe lista lui Lazio care încearcă să își facă o echipă pentru viitoarea ediție a Champions League în care este ca și calificată.

Mai mult, italienii sunt într-o formă de zile mari și pot chiar să oprească supremația lui Juventus în acest an. Ar fi primul titlu pentru laziali după exact 20 de ani de la ultimul triumf. Iar Ianis Hagi este unul dintre tinerii pe care italienii pun mare preț mai ales după evoluțiile mijlocașului din acest an 2020.

Lazio nu este singura echipă care și-l dorește pe Ianis. Borussia Dortmund, Roma, Chelsea sau Milan și-au trimis și ele scouterii pentru a urmări prestațiile fotbalistului naționalei. Conform unei informații apărută pe o rețea de socializare, se pare că peninsularii au făcut deja o ofertă de șase milioane de euro pentru cumpărarea lui Hagi jr.

Iar suporterii lui Lazio au reacționat imediat.

„Ochii pe Ianis Hagi. Lazio se gândește la viitor, Liga Campionilor este aproape, ar putea fi garanția unor venituri mai mari în comparație cu trecutul. Este necesar să ne gândim la viitor, pentru a face față unei competiții diferite și cu siguranță foarte solicitante” se arată într-un comunicat al celor de la La Lazio siamo noi.

CITEȘTE ȘI –>> LIVE TEXT | Bilet pentru semifinale! Petrolul – Sepsi se joacă ACUM. Gazdele ratează deschiderea scorului

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare