Presiunea a dat rezultate! Colţescu, schimbat înainte de finala Cupei

sebastian-coltescu-arbitru

Memoriul depus de Astra Giurgiu nu a rămas fără urmări! CCA a decis să îl înlocuiască pe Sebastian Colţescu, arbitrul desemnat iniţial să conducă finala Cupei României!

Astra a contestat vehement alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, invocând apropierea dintre Colţescu şi Universitatea Craiova! Un succes al Astrei în finală ar lăsa clubul oltean în afara cupelor europene!

“Credem că este inoportună și forțată presiunea privind delegarea centralului Sebastian Colțescu la finala Cupei României de sâmbătă! În condițiile în care îl vedem pe acesta în lojele arenei din Craiova, la meciurile celor de la CSUC, adversar care așteaptă un singur rezultat pentru a se califica în Europa sau prezent la omologarea arenei ca reprezentant al fotbalului doljean, suntem convinși că există o presiune suplimentară, la care Colțescu nu trebuie supus. Sperăm că în fotbalul românesc ierarhiile se joacă doar pe teren și așa va fi și sâmbătă în finala cu Viitorul!” – a fost o parte din scrisoarea deschisă a clubului din Giurgiu.

Presiunea oarecum legitimă creată de oficialii Astrei nu a rămas fără urmări: CCA a decis să îl înlocuiască pe Sebastian Colţescu, pentru a nu crea posibilitatea unor discuţii în urma partidei de la Ploieşti!

Astfel, Radu Petrescu este arbitrul care va conduce duelul dintre Astra şi Viitorul! Finala Cupei României se va juca la Ploieşti sâmbătă, de la ora 20:00.