Presiune pe Dennis Man! Gigi Becali speră să dea lovitura după EURO: ”O să ia 25-30 de milioane pe el”

Gigi Becali speră să dea lovitura și să îl vândă pe Dennis Man după EURO!

Dennis Man (20 ani) este unul dintre fotbaliștii de bază ai lui Mirel Rădoi la Campionatul European de Tineret. Fotbalistul cotat pe transfermarkt.com la 5.5 milioane de euro are șanse mari să prindă un transfer în afară dacă va avea prestații foarte bune la EURO.

De asemenea, pe lângă echipa națională, fotbalistul de 20 de ani este titular la FCSB. Acesta a marcat sezonul trecut pentru roș-albaștrii 9 goluri în 33 de meciuri.

Ioan Becali, vărul patronului de la FCSB, a explicat că Gigi Becali se gândește că poate obține între 25 și 30 de milioane pe Man: ”Gigi se gândeşte că dacă un Joao Mario, de la Benfica, se vinde azi sau mâine pe 120 de milioane ori la Atletico Madrid, ori la PSG, jonglează managerul cum vrea el, pentru că are cu ce să jongleze, cum jonglam eu pe timpuri, de ce să nu se gândească şi Gigi la un 25-30 de milioane pe Dennis Man, dacă va face cumva un Campionat European bun?” a declarat Ioan Becali pentru TelekomSport.

giovani becali

Vezi și VIDEO BLOG | ”Tricolorii” debutează la EURO și vor să scoată suporterii în stradă! România – Croația, de la ora 19:30