Președintele Petrolului nu DEZARMEAZĂ: ”Vrem să promovăm! Dacă nu reușim, o luăm de la capăt!”

Cristi Vlad, președintele Petrolului, a vorbit despre promovare!

Oficialul formației din Ploiești este de părere că Petrolul are șanse reale la promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. Acesta a explicat că jucătorii trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor suporterilor. Cristi Vlad a mai discutat și despre următorul meci al ”lupilor”, cel cu Chindia Târgoviște.

”Presiunea a fost foarte mare, şi a suporterilor, şi a rezultatelor. Petrolul e un club mare, un club cu foarte mulţi suporteri, orice decizie sau pas greşit e analizat. E normal să fie o presiune în plus, orice rezultat negativ înseamnă un pas înapoi, dar mergem înainte. E bine pentru fotbalul românesc că au revenit echipele cu suporteri, pentru că nivelul va fi mai ridicat. Ne dorim o nouă promovare, dacă nu vom reuşi, o vom lua de la capăt, pentru a ajunge acolo unde este locul echipelor de tradiţie, iar aici mă refer la Petrolul, U Cluj, Chindia, Rapid, Timişoara, FC Argeş, echipe care au mulţi ani pe prima scenă scenă fotbalistică. 

Chindia are experienţă la nivelul ligii secunde, are jucători buni, un grup foarte bun, a mai fost aproape să promoveze, dar la momentul ăsta, din punctul meu de vedere, nu s-a terminat nimic. 

cristi vlad petrolul

Toate resursele vin din bani privaţi, nu avem nimic din bani publici, plătim stadionul, folosirea siglei şi 2% pentru folosirea materialelor promoţionale. Sper ca la un moment dat să găsim o înţelegere ca meciurile de acasă să le disputăm fără a plăti chiria, 5.000 de euro pentru organizarea unui meci.” a declarat președintele clubului pentru Columna TV.

Petrolul este pe locul 4 în Liga a 2-a. ”Lupii galbeni” vor juca în următorul meci duminică, 10 martie, împotriva Chindiei Târgoviște, în deplasare (ora 15:00).