Petrolul este foarte aproape de un transfer de răsunet! Președintele clubului ploieștean, Marius Stan, a anunțat că discută cu mijlocașul portughez Filipe Teixeira (38 de ani), care este liber de contract după despărțirea de FCSB.

Teixeira a mai jucat la Petrolul între 2013 și 2015, reușind 17 goluri și 17 pase decisive în 69 de meciuri.

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a dezvăluit că mijlocașul portughez analizează ideea retragerii, dar Marius Stan este convins că Teixeira mai poate juca un sezon la cel mai înalt nivel.

Narcis, dacă mai vorbești cu Teixeira, spune-i că noi avem biletul de avion pregătit pentru el, dar ne tot amână. De ce? Vreau să-i ofer un contract de jucător. Mi-a zis că vine. Mai e valabil încă 48 de ore biletul, după aceea se anulează. Am avut o discuție cu el pe tema asta. Este un exemplu de profesionalism, indiscutabil, este un jucător adevărat. Așa cum s-a pregătit în ultima perioadă, ar defila prin Liga a 2-a„, a spus Marius Stan la DigiSport.

În sezonul trecut, Filipe Teixeira a înscris 3 goluri în 33 de meciuri pentru FCSB, fiind un jucător important pentru vicecampioana României.

E un pic nehotărât, din ce am văzut. Are o viață liniștită și parcă s-ar retrage. Nu prea mai are motivația să continue, dar nu se știe niciodată. M-aș bucura să vină la Petrolul„, a declarat Narcis Răducan la DigiSport.