Alexandru David, președintele clubului Dinamo, a declarat că șansele de a prinde play-off-ul Ligii 1 sunt minime și că obiectivul lui Mircea Rednic este că formeze o echipă competitiva pentru sezonul următor.

David nu a fost entuziasmat de victoriile lui Dinamo în 2019: 3-0 cu Poli Iași și 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

‘Câinii roșii’ sunt la cinci puncte de locul 6, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Dinamo are nevoie de victorii consecutive și de pași greșiți din partea echipelor din față pentru a prinde play-off-ul.

Șansele ca noi să prindem play-off-ul sunt foarte mici. Orice presiune suplimentară pusă pe seama atingerii acestui obiectiv nu este neapărat necesară. Calculele noastre principale sunt legate de celălalt proiect al nostru, de a face o echipă cu care să atacăm sezonul viitor altfel. Tot ce vom obține sezonul acesta este un bonus. Mi se pare senzațional, ar fi un miracol, Doamne ajută!, dar nu trebuie să punem, presiune suplimentară în aceste condiții, pentru că nu depinde numai de noi. Eu și la începutul sezonului am vrut să setez un nivel de asteptări mai mici, pentru ca dezamăgirea să nu fie mare„, a spus Alexandru David la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> Multe condiții pentru ca Dinamo să ajungă în play-off! Toate calculele