RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Președintele Barcelonei confirmă discuțiile pentru transferul lui Griezmann

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a recunoscut că s-a întâlnit cu agentul lui Antoine Griezmann, dar a refuzat să ofere detalii suplimentare despre un posibil transfer al atacantului francez de la Atletico Madrid.

În luna ianuarie, catalanii au negat puternic informațiile potrivit cărora au ajuns la un acord pentru aducerea lui Griezmann la finalul sezonului.

Ulterior, Atletico a reclamat Barcelona la UEFA, susținând că negocierile cu jucătorul s-au desfășurat în mod ilegal, în decembrie 2017.

S-a întâmplat în octombrie. A fost o întâlnire, dar nimic mai mult. Nu este nevoie să creăm speculații suplimentare. Vorbesc cu Enrique Cerezo (n.a. – președintele lui Atletico Madrid) în privința mai multor subiecte. Avem o relație bună cu ei. Dar nu este momentul să discutăm despre aceste subiecte. Nu poți să vorbești despre jucătorii altor cluburi„, a spus Bartomeu pentru postul de radio RAC1.

Președintele Barcelonei a negat faptul că a discutat cu Griezmann în acest an, precizând că l-a întâlnit o dată, „într-o vacanță”.

Antoine Griezmann (27 de ani) are contract până în vara anului 2022 cu Atletico Madrid, dar presa spaniolă scrie că atacantul francez are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

În acest sezon, Griezmann a reușit 27 de goluri și 14 pase decisive în cele 46 de apariții pentru Atletico.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare