RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Presa din Scoția, la picioarele lui Ianis Hagi! Cum a fost apreciată evoluția românului din ultima etapă

Românul a reușit un assist în partida disputată de liderul Scoției în runda cu numărul 25 din actuala ediție a campionatului scoțian. 

A fost primul meci în care mijlocașul a fost integralist după mai bine de 4 luni în campionatul scoțian! Precedenta oară când Ianis a jucat 90 de minute a fost pe 12 septembrie în jocul împotriva celor de la Dundee United.

Ianis Hagi continuă să își cimenteze locul în echipa de start a lui Rangers. A muncit mult, o prestație bună”, l-au lădat cei de la Glasgow Times pe românul ajuns la echipă în urmă cu aproape un an.

Hagi Jr a primit nota 8 din partea jurnaliștilor scoțieni care nu au uitat să precizeze că tricolorul este alături de coechipierul său Tavernier lider în topul pasatorilor din Scoția.

După acest succes, echipa lui Steven Gerrard este aproape să cucerească primul titlu după 10 ani, având un avans de 23 de puncte față de rivala Celtic după 25 de etape disputate în campionat. Alb-verzii au și două meciuri mai pușin disputate.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția plină de frustrare a lui Laszlo Balint după înfrângerea șocantă de astăzi: “Nu găsesc explicații”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare