Premiu important câștigat de Cristina Neagu! Anunțul Federației Europene de Handbal

Cristina Neagu (CSM București) a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lunii februarie în Liga Campionilor, a anunțat Federația Europeană de Handbal (EHF).

Recent, Cristina Neagu (31 de ani) și-a prelungit contractul cu CSM București pentru încă două sezoane.

Cristina Neagu a obţinut trei victorii consecutive în luna februarie în Liga Campionilor, iar pivotul s-a aflat de fiecare dată printre remarcate și a înscris 36 de goluri în aceste partide.

Primesc acest premiu a treia oară şi din nou sunt onorată. Februarie a început ca o lună bună pentru noi, dar performanţele mele nu ar fi fost atât de mari fără ajutorul echipei.

Am jucat câteva meciuri bune şi acum ne concentrăm pe restul sezonului, pentru că urmează cea mai importantă parte, atât în Champions League, cât şi în campionatul intern. Sunt fericită că am revenit la cel mai bun nivel după accidentare şi încerc să joc cât mai bine în acest sezon”, a declarat Neagu.

Pentru această distincție au mai fost nominalizate muntenegreanca Jovanka Radicevic (Buducnost), olandeza Estavana Polman (Esbjerg), norvegianca Helene Fauske (Herning-Ikast) şi slovena Ana Gros (Brest Bretagne).

Cristina Neagu a fost desemnată de patru ori, de către IHF, cea mai bună jucătoare a lumii, în 2010, 2015, 2016 și 2018.