Yasin Hamed, mijlocașul de 18 ani al echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, a reușit primul său gol în acest sezon al Ligii 1, în deplasarea de la FC Voluntari. Sepsi a câștigat cu 2-1 și a avut un parcurs foarte bun în play-out, fiind considerată una dintre revelațiile campionatului.

Yasin Hamed a înscris în minutul 16 al partidei de la Voluntari, după o pasă lobată a lui Tandia, care a depășit apărarea gazdelor.

Yasin Hamed este deja o prezență constantă în Liga 1. După ce a debutat în sezonul 2016-2017 la ASA Târgu Mureș, acesta a ajuns la Pandurii, unde a reușit să marcheze primul său gol în Liga 1. După o scurtă perioadă la CFR Cluj, mijlocașul a ajuns la Sepsi în acest retur.

Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, în etapa cu numărul 9 din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 au evoluat 33 de jucători U21, 17 dintre aceștia au fost titulari, iar 8 au fost integraliști.

Ianis Hagi (19 ani), căpitanul Viitorului, a înscris din nou și a ajuns la șase reușite în acest sezon. Golul său a adus toate cele trei puncte pentru campioana României în duelul cu CSM Poli Iași, scor 1-0.