Un român celebru face o previziune sumbră legată de pandemia de coronavirus. Ce măsuri a luat

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, a îngrozit pe toată lumea printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. 

Aflat în prezent în Italia acesta este impresionat de tragedia din peninsulă. Și prevestește un viitor sumbru și în România.

“România va avea zeci de mii de cazuri de Coronavirus în maximum o lună. Spitalele vor fi asediate și ultradepășite. Oamenii se vor sufoca la propriu, fără a avea nicio șansă să fie ajutați. Românii își vor pierde bunici, părinți, frați și surori, soți sau soții, unii chiar copii. Vor trăi momente înfricoșătoare și vor rămâne marcați pe viață” au fost cuvintele omului de afaceri.

savulescu

Aflat într-o situație dificilă după ce a primit o condamnare definitivă din partea statului român, Săvulescu a făcut un gest menit să ajute sistemul medical din România.

“Am donat suma de 30.000 Euro Spitalului de Boli Infecțioase “Matei Balș“din București și suma de 20.000 Euro Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Sper ca această sumă de 50.000 Euro sa contribuie, alături de eforturilor altor romani cu suflet la ajutarea multor bolnavi și la salvarea multor vieți!”.

Țin să îi felicit public pentru gesturile lor pe Gigi Becali, Andra, frații Pavăl, Simona Halep și pe toți care au înțeles că acum e momentul critic pentru a ajuta sistemul de sănătate din România. STAȚI ÎN CASĂ!!!”, se încheie mesajul lui Săvulescu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI –>> O nouă persoană publică mătură pe jos cu românii inconștienți! ”Plimbați-vă, stați la cozi, luați-vă-n brațe…”. Continuarea te lasă mut!