RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Precizările lui Cornel Dinu după ziua dezvăluirii bombă: „Practica era generală”

Fostul căpitan din Ștefan cel Mare a revenit cu detalii legate de povestea pe care a prezentat-o ieri și care a generat un val de reacții în rândul foștilor dinamoviști.  

Cornel Dinu a descris și cum au fentat cei de la Liverpool „spionajul” câinilor.

„Englezii au făcut ședința dinaintea meciului în timpul plimbării prin oraș, nu într-o sală. Securitatea înregistra toate ședințele adversarilor noștri, că securiștii de atunci erau oameni care apărau țara. Înainte de Liverpool, doar Goteborg în 1980 mai procedase la fel, cu ședința ținută la plimbare.

Și suedezii și englezii se temeau tocmai să fie ascultați, ceea ce chiar se întâmpla. Și a treia problemă: după ce în prima parte a zilei fusese un soare puternic, înaintea jocului a început să plouă” a relatat Cornel Dinu cele întâmplate atunci pentru gsp.ro.

Echipa din Ștefan cel Mare a ajuns atunci până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, performanță care nu a mai fost atinsă vreodată în istoria clubului.

„Dinamo a ajuns la acel nivel pe valoarea echipei, practica asta cu valizele pentru arbitri era generală, doar că românii țineau atunci la imaginea țării, conta!” a mai adăugat Mister.

CITEȘTE ȘI –>> Asociația Dinamoviști pentru Dinamo îi ia apărarea lui Cornel Dinu! “Dacă nu săreai cu banul, te rupeau arbitrii”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare