Gigi Becali și Mihai Teja se cunosc mai mult decât profesional. Noul antrenor de la FCSB este rudă cu patronul formației din Capitală. El este nepotul lui Virgil Becali, vărul lui Gigi.

Omul de afaceri a vorbit în cadrul unui interviu despre legătura dintre familia Becali și cea a familiei Teja. Becali a explicat că tatăl lui Mihai avea o gogoșerie și că toți cei din familia lui erau oameni vrednici.

”Mihai Teja este nepotul vărului meu Virgil. Tata lui Mihai a fost mandatar pe vremuri. Era capitalist, avea o gogoșerie. Și taică-miu avea gogoșerie. Câștiga 4.000-5.000 de lei pe zi, în condițiile în care salariul lunar la stat era 2.000 de lei.

Bușa Teja nu se compara însă cu tatăl meu, care punea oameni să muncească. Tata, care era mai în vârstă, i-a iubit pe cei din familia lui Teja, pentru că erau oameni vrednici. Tata lui Mihai Teja era tovarăș bun cu vărul meu Virgil. Au avut împreună două-trei cofetării, dar le-au vândut.” a spus Gigi Becali într-un interviu pentru Libertatea.

foto: Libertatea.ro

Despre Teja și sansele sale de reușită pe banca roș-albaștrilor a mai discutat și Marcel Ploaie, cumnatul lui Teja: ”A acumulat experiență și cred că filosofia lui de joc, bazată pe ofensivă, se pliază Stelei. Nu pune foarte mare accent pe faza defensivă. Este foarte inteligent, vorbește trei limbi străine, italiană, franceză și engleză”, a declarat acesta pentru sursa citată.

Pe locul 2 se află FCSB în clasamentul Ligii 1. Teja are de recuperat 6 puncte față de liderul CFR Cluj. Primul meci oficial pentru acesta în calitate de antrenor la formația roș-albastră va fi în deplasare, la Dunărea Călărași!