Postarea de milioane a lui Batistuta! Atac subtil la adresa lui Ronaldo

Fostul mare atacant argentinian nu s-a putut abține să nu trimit un mesaj prin intermediul unei rețele sociale după ce a văzut că portughezul de la Juventus s-a apropiat de recordul deținut de el. 

Astfel după ce a înscris și în partida cu SPAL, Ronaldo a ajuns la 11 meciuri consecutive cu gol marcat pentru campioana Italiei, în Serie A. Astfel el a egalat performanță reușită de atacantul Sampdoriei, Fabio Quagliarella care în sezonul trecut a bifat de asemenea 11 partide la rând în campionat, în care s-a aflat pe lista marcatorilor.

Batistuta este însă la cota 13 în acest top și deține în continuare recordul la acest capitol. Fostul mare atacant a simțit însă nevoia să îl ironizeze pe superstarul Bătrânei Doamne care etapa trecută nu a fost folosit de Sarri în duelul contra codașei Brescia. “Sunt fericit pentru recordul său, însă diferența este că îți vine mult mai ușor dacă te odihnești” au fost cuvintele sud-americanului pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul de ultimă oră al unui antrenor implicat în lupta pentru play-off: „S-ar putea să nu vin la stadion”