RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Posibil conflict de interese în cazul dopajului de la Astra! Cine este avocatul lui Seto şi Fatai

Trei jucători de la Astra Giurgiu, Alex Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto sunt acuzaţi de dopaj, după ce au apelat la un tratament intravenos.

Dacă Alex Ioniţă a recunoscut fapta, ceilalţi doi refuză să vorbească în faţa celor de la ANAD, după cele întâmplate.

Cel care îi apără pe fotbaliştii Astrei în această dispută cu ANAD este Paul Mincu, cel care este totodată şi obsevator de joc al LPF.

Abdul Feyi Fatai astra giurgiu profimedia 0201997010 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Faptul că Paul Mincu estea avocatul celor doi fotbalişti, dar şi observator la LPF în acelaşi timp pune foarte multe semne de întrebare, cum ar fi dacă există un conflict de interese. Discuţia pleacă de la apărarea unui club din Liga 1, după care acesta trebuie să fie echidistant din postura de observator, după cum anunţă GSP.ro.

Paul Micu este delegat ca observator la meciul din Liga 1 Voluntari – Dinamo. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a remarcat şi el aceastp problemă, după ce săptămâna trecută a lansat mai multe atacuri la adresa LPF.

burleanu 1
sursa foto: frf.ro

Mai există o mare problemă la Liga Profesionistă și anume conflictul de interese: reprezentanți ai LPF se regăsesc sub contract cu cluburile din Liga 1, dar și ca observatori de joc.“, a spus acesta.

Paul Mincu spune că nu se regăseşte momentan în nicun conflict de interese.

Paul Mincu avocat Astra

,,Sunt de profesie avocat. Legea stabilește foarte clar situațiile de incompatibilitate și/sau de conflict de interese în care se poate regăsi un avocat. Nu mă regăsesc în niciuna dintre aceste situații. Legat de activitatea mea ca observator de joc, eu nu cred că există vreun club de Liga 1 care să-mi poată reproșa că a fost nedreptățit de mine în organizarea vreunui meci, fie că a fost club gazdă, fie club oaspete.”, a declarat acesta, pentru Gazetă.

Citeşte şi Ce decizie s-a luat în cazul dopajului de la Astra, în ziua în care Ioan Niculae a fost arestat

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare