Fostul finanțator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat într-o emisiune tv pe marginea memoriului înaintat de CFR Cluj Comisiei de Disciplină a FRF, prin care solicită depunctarea liderului FCSB.

Unul dintre motivele acestei solicitări e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum că ar primi penalty-uri pentru că ar avea legături mai vechi cu arbitrii. Digi Sport afirmă că în memoriu este scris şi că Gigi Becali l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR – FCSB, lucru interzis de regulament.

„Eu vreau să vorbesc elegant, dar nu pot. La obrăznicie trebuie să răspunzi cu duritate. Dacă cei de la CFR s-au gândit numai, dacă în mintea lor a încolţit acest gând, să câştige campionatul prin depunctarea adversarei, e incredibil! Nu pot să cred!

Oamenii au fost tot timpul cu cei care au avut puterea pe toate planurile. De aia au şi câştigat, ei n-au avut echipă, să fim serioşi. Iar acum nu-i vedeţi cât de libidinoşi sunt! Aceste telegrame… atât de urâte sunt, de jegoase… felicitări, lalala.

Băi, dar nu vă e ruşine, băi, CFR? Aveţi o demnitate! Luaţi titlul fără jegoşenii din astea de doi lei! Campionatul se ia pe teren. Eu (n.r. FC Vaslui) am pierdut două campionate şi sume importante pe două decizii luate în birourile Ligii şi ale Federaţiei”, a declarat Adrian Porumboiu, în direct la Digi Sport Matinal.

„Dacă vom fi depunctați, o să vedeți trei milioane de oameni în stradă!”, a declarat Gigi Becali, făcând trimitere la numărul mare de fani pe care îi are FCSB.

În clasamentul play-off-ului Ligii I, FCSB este pe primul loc, cu 41 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 39 de puncte.