VIDEO | Porumboiu: “Becali e nebun la cap! Cum să spui treaba asta?”

Adrian Porumboiu a rămas perplex atunci când a auzit de faptul că patronul de la FCSB a câștigat 25.000 de euro la pariuri, la meciurile tur din sferturile Ligii Campionilor.

“E nebun la cap! Cum să spui treaba asta? El va spune că a glumit, dar el spune tot. Bine, el nu spune chiar tot. Cum să spui tu că ai jucat? E treaba lor. E greu de înțeles. Nu mă amestec”, a declarat Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

Regulamentul FRF nu le permite persoanelor implicate în fotbal să parieze. Totuși, Gigi Becali nu este în acte patronul FCSB.

“Pe Ajax am pus pariu și am câștigat 25.000 de euro, când a jucat Ajax cu Juventus, în meciul tur. Am luat o combinație de două: am pus că bate Barcelona și bate Ajax sau meci egal. Am pus 10.000 de euro și am câștigat 25.000. Am vrut să pun și acum că se califică Ajax și că bate Barcelona, dar Mihai Stoica a zis <Băi, Gigi, îi spulberă Juventus! Nu pune că pierzi bani>. Și n-am mai pus.

N-am mai pus la pariuri, dar acum m-a enervat MM. Chiar dacă îmi spune cineva că o să câștig la pariuri, tot nu pun. Nu e frumos. N-am voie să joc la pariuri, dar n-am pus pe numele meu. Am jucat online. Să facă anchetă, ce să-mi facă? O să spun că am zis doar așa, să mă dau mare. Trebuie să demonstreze cineva asta”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Spynews.ro