RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dialogul avut de Cristiano Ronaldo cu arbitrul după finalul încins de meci de la Belgrad: “Mi-a spus că îi este rușine”

Ronaldo a fost extrem de dezamăgit de faptul că brigada care a oficiat partida dintre Serbia și Portugalia din preliminariile CM 2022 nu a validat golul său din prelungirile întâlnirii. 

Mingea trimisă de superstarul lui Juventus a depășit linia porții, dar arbitrul nu a observat acest fapt, lucru care l-a înfuriat pe atacantul de 36 de ani. Acesta a protestat și a părăsit terenul de joc înaintea ultimului fluier al întâlnirii. Însă după ce revăzut faza centralul a sesizat eroarea comisă și a mers să îi ceară scuze lui Cristiano, pe care îl avertizase în momentul în care a mers să îi reproșeze asistentului lipsa de reacție.

“După meci, arbitrul a venit la mine și și-a prezentat scuzele, a aflat că reușita fusese valabilă. Mi-a spus că îi este ruşine. Mi-a spus de pe teren că se va uita pe imagini şi că îşi va cere scuze dacă e cazul. Şi a fost. E a doua oară într-un meci de calificări când arbitrii îşi cer scuze după un meci.

Mi-a spus că ar fi fost important să avem tehnologia de linia porţii. I-am spus că mingea a intrat în portă jumătate de metru. Arbitrii sunt oameni şi pot greşi. De aceea există VAR şi tehnologia liniei porţii”, a dezvăluit Ronaldo cele întâmplate la finalul meciului terminat la egalitate, 2-2. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Cristiano Ronaldo, un car de nervi: ”Asta nu se va schimba niciodată”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare