VIDEO | Poli Iași a pierdut la limită cu FC Voluntari și a ratat șansa de a trece peste Dinamo

Poli Iași a pierdut acasă cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a doua a play-out-ului din Liga 1. Unicul gol a fost marcat de Ivan Pesic, în minutul 30.

Prima parte a fost controlată de FC Voluntari, care au ratat două ocazii mari, mai întâi prin Gheorghe (‘3), iar mai apoi prin Gabi Tamaș (’12). În minutul 30 se marchează golul care decide soarta celor trei puncte. Fostul dinamovist Pesic reia cu capul din 10 metri o centrare și înscrie cu ajutorul unei devieri a lui Răzvan Popa. Același Pesic a mai ratat o ocazie în minutul 39.

Iasi Voluntari 33

În partea secundă, moldovenii nu au reușit să amenințe suficient poarta lui Rîmniceanu încât să egaleze. Tamaș, aproape de un autogol (’59), și execuția ratată a lui Mensah (’89) nu au fost suficiente pentru un egal. În cele din urmă, ilfovenii se impun la limită, cu socrul de 1-0.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari urcă pe locul 11, cu 20 puncte, iar în etapa următoare primesc vizita celor de la FC Viitorul, pe 26 aprilie.

De cealaltă parte, Poli Iași rămâne pe locul 15 cu 14 puncte și ratează șansa de a o depăși în clasament pe Dinamo. În runda viitoare, echipa lui Nicolo Napoli se va deplasa pentru confruntarea cu Chindia Târgoviște.

Echipele de start Poli Iași – FC Voluntari

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Buşu – De Iriondo, Acosta – Popadiuc, Vanzo, Stan – Duranovic; Rezerve: Brînză – Calcan, Mensah, Gaitan, A. Cristea, D. Flores, Zajmovic, F. Cristea, Cană; Antrenor: Nicolo Napoli

FC Voluntari: Rîmniceanu – Balaur, Tamaş, Armaş – Costin, Gheorghe, Droppa – Ivanov, Briceag – Betancor, Pesic; Rezerve: Lavin – Ricardinho, Satli, Vlad, Borţoneanu, Lopes, Angelov, Ilie, Garba; Antrenor: Bogdan Andone

CITEȘTE ȘI –>> Mostră de fair-play a unui fotbalist din Liga 1: “Eu mi-am luat banii, dar colegii nu. Nu e corect”