RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Plecat în Arabia, Budescu nu este deloc fericit: „Era amărât, stă într-o camera pe-acolo, singur!”

Constantin Budescu (32 de ani) a semnat în urmă cu doar o săptămână un contract cu arabii de la Damac, dar această aventură se pare că nu îi prinde deloc bine fotbalistului român!

Ajuns la 32 de ani, Budescu se pare că și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Astra Giurgiu au pus pe jar mai multe echipe. După ce s-a spus că își va prelungi contractul cu formația lui Ioan Niculae sau că va merge din vară la FCSB, mijlocașul a luat decizia surprinzătoare de a merge în zona Golfului.

Fostul său antrenor, Valeriu Răchită, a vorbit despre situația lui Budescu din acest moment de la noua sa echipă și a dezvăluit că fostului decar al giurgiuvenilor nu îi surâde stilulul de viață din Arabia. Răchită a mărturisit că a vorbit că jucătorul și acesta nu se simte deloc în largul său, deoarece stă singur în casă și nu este înconjurat de foarte multă lume, așa cum este obișnuit.

Am vorbit cu el. Era amărât, stă într-o camera pe-acolo, singur. Lui îi place cu lume multă, să se simtă bine. I-am transmis să lase tot deoparte, că până în vară nu mai e mult, iar de-atunci să vadă ce va face. Am văzut rezumatul primului său meci, a fost implicat în multe faze de atac, dar, din păcate, n-are cu cine!”, a spus Răchită, la Pro X.

Citește și Budescu, mai „pufos” ca niciodată! Debut cu eşec la Damac

Cotat la 2.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Constantin Budescu a semnat un contract valabil până în vara acestui an cu Damac, urmând să încaseze nu mai puțin de 600.000 de euro.

Budi este așteptat începând din sezonul viitor atât de FCSB, cât și de Petrolul Ploiești, formație pentru care a declarat în mai multe rânduri că vrea să mai joace. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a mai evoluat pentru „lupii galbeni” în perioada 2005-2011, până în momentul în care a plecat la formația pentru care a jucat ultima dată în Liga 1, Astra Giurgiu.

Citește și Constantin Budescu, promisiune fermă pentru fanii ”lupilor”: ”O să ajung și la Petrolul!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare