Cristina Neagu condiționează rămânerea la CSM București de majorarea salariului. Cristina vrea o mărire cu 8.000 de euro. Conducerea clubului nu este dispusă să cheltuiască atât.

Cristina Neagu câştigă în acest moment 22.000 de euro pe lună, însă vrea un contract de 30.000 de euro pe lună, potrivit gsp.ro.

CSM București, echipă finanțată de Primăria Capitalei, face însă reduceri de cheltuieli.  Jovanka Radicevic şi Majda Mehmedovici, două dintre jucătoarele care au contracte mari, şi-au anunţat plecarea la Buducnost, iar Amanda Kurtovic a semnat cu Gyor.

Cristinei i-a fost propusă prelungirea contractului la condițiile actuale.

Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti.

La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei. CSM Bucureşti precizeaza că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi a condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare„, se arată într-un comunicat al clubului.