Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naționale, este de părere că Harlem Gnohere va dori să își găsească o nouă echipă!

Fostul internațional a explicat că ”Bizonul” este foarte valoros și a demonstrat acest lucru de nenumărate ori. Ganea crede că Gnohere își va căuta o nouă echipă la care să nu fie rezervă și să joace titular meci de meci.

Cu Mihai Teja antrenor la FCSB, Gnohere a fost rezervă în 5 partide. Tehnicianul a preferat să înceapă în primul 11 cu Ioan Hora.

„Aşa cum am mai spus, cred că Steaua, când se mobilizează, poate câştiga cu oricine în Liga 1. Eu cred că Gnohere e un atacant foarte valoros, a demonstrat-o în nenumărate rânduri şi nu se împacă cu postura de rezervă. Cred că va încerca să-şi găsească o echipă unde să joace. Eu aşa gândesc. Dacă eşti unul dintre jucătorii importanţi şi nu joci, înseamnă că nu mai eşti aşa de important.” a declarat Ionel Ganea pentru ProSport.

2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Gnohere. 17 goluri a marcat atacantul pentru formația din Capitală în acest sezon.