Pleacă Dan Petrescu de la CFR? Ultimele informații din tabăra campioanei României

Viitorul lui Dan Petrescu în Gruia este sub semnul întrebării, iar oficialii ”feroviarilor” au vorbit din nou despre situația tehnicianului.

”Bursucul” a vorbit din nou despre viitorul său în Gruia după victoria cu FC Argeș, scor 2-0. Tehnicianul a explicat că va lua decizia finală în următoarele zile.

Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a dezvăluit ce a discutat cu Petrescu. Antrenorul care a adus ultimele trei titluri în curtea ardelenilor nu a oferit un răspuns final.

Am fost lângă el zilele astea. Nu mi-a spus nicio secundă că ar vrea să plece mâine, poimâine sau în iarnă. El a spus că vrea să se liniştească pentru că vrea să poată lua cele mai bune decizii pentru el şi pentru CFR Cluj.

Eu îţi spun ce am discutat cu el: nu mi-a zis că vrea să plece, nici azi, nici mâine. A fost o perioadă grea, s-au întâmplat foarte multe lucruri în ultima vreme, plus absenţa lui Marian Copilu cu care el avea o relaţie apropiată.

dan petrescu 1

E un moment greu, dar hai să fim echilibraţi. Nu e atât de tragică situaţia. E un moment greu, dar nu poţi spune că CFR e pe locul 8 şi eliminată din Europa.

Ăsta ar fi singurul motiv pentru care ar pleca mâine, să zică «nu mai pot să fac nimic» Cred eu că este foarte importantă această săptămână, legat de strategia care o să fie.” a declarat Marius Bilașco pentru TelekomSport.

DanPetrescu

Citește și EXCLUSIV | Dragoș Grigore e optimist: ”Dinamo va intra în play-off!” + Ce spune despre revenirea în Ștefan cel Mare