Dinamo luptă să ajungă în play-off-ul Ligii 1, iar distanța față de locul 6 este de numai două puncte. Cornel Dinu este convins că șansele ‘câinilor roșii’ sunt pur teoretice, având în vedere calitatea jucătorilor din lotul antrenat de către Dusan Uhrin.

Dinamo mai are două meciuri de jucat în acest an: cu Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă, 13 decembrie) și FC Botoșani (în deplasare, 19 decembrie). 

Problema ‘roș-albilor’ este că vor avea un program infernal în 2020, urmând să întâlnească echipe precum Astra Giurgiu, FCSB și Gaz Metan Mediaș.

Este după părerea mea o scădere şi de atitudine şi de atenţie în joc, care a scos în relief nişte deficienţe pe care le ştiam cu Hermannstadt. Nu poate la nesfârşit bietul Uhrin să facă o echipă competitivă din jucători modeşti. Nu ai, cum se spune în româneşte, să faci bici şi să şi plesnească din masa aceasta de jucători adusă total negândit, fără niciun fel de logică. Este aproape imposibil ca Dinamo să prindă play-off-ul cu distribuţia actuală, indiferent cât a ridicat valoarea, prin seriozitate, prin realism de joc, valoarea acestei distribuţii îndoielnice, bietul Uhrin„, a spus Cornel Dinu.

CITEȘTE ȘI -> Lovitură grea pentru Dinamo! Fabbrini: ”Mi-ar plăcea să mă întorc acasă!”