Play-off-ul e mai complicat decât se părea! Viorel Lică: ,,Mai avem doar şanse dumnezeieşti”

Viorel Lică a vorbit la finalul jocului dintre Petrolul şi Mioveni, disputat pe teren propriu în etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

,,Lupii” lui Moldovan au pierdut o partidă crucială, după ce Blănaru a marcat golul victoriei pentru Mioveni din offside.

FCPetrolul 1

Lică spune acum că şansele Petrolului de a mai ajunge în play off sunt diminuate considerabil. Acesta este dezamăgit, pentru că este conştient că echipa ar fi putut mai mult în acest sezon de Liga a 2-a şi speră să câştige ultimul meci cu ,,U” Cluj.

,,Este o zi neagră pentru noi, pentru club, pentru suporteri. Ne-am dorit să obţinem cele 3 puncte, nu le-am obţinut. Şansele s-au diminuat de a prinde play-off-ul. A fost un offside incredibil, nu sunt în măsură să comentez arbitrajul, dar a fost offside. 

Viorel Lica Petrolul

Domini adversarul de la început până la sfârşit, te prinde pe contraatac cu toate că golul a fost marcat din offside. E frustrant, e foarte greu de digerat. Sper să obţinem cele 3 puncte la Cluj şi şanse dumnezeieşti să ne legăm de play-off.“, a declarat Viorel Lică, la finalul jocului

În acest moment, Petrolul Ploieşti se află pe locul 9 în Liga a 2-a, cu 28 de puncte acumulate în cele 18 partide disputate până acum.

FCPetrolul

Citește și Petrolul, înfrângere cu CS Mioveni! Echipa lui Moldovan a primit gol din offside și are șanse mici să prindă play-off-ul