CFR Cluj se gândește deja la ‘dubla’ cu FC Sevilla din 16-imile de finală ale Europa League. Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, a declarat că gazonul prost din Gruia va fi un avantaj pentru ardeleni, având în vedere calitățile tehnice ale echipei spaniole.

CFR Cluj și Viitorul au avut mari probleme în a-și crea ocazii pe suprafața de joc din Gruia. Meciul s-a încheiat fără goluri.

Cei de la Viitorul consideră că starea proastă a gazonului de la Cluj ar trebui să reprezinte un motiv de rușine pentru campioana României.

Pentru meciul cu Sevilla poate că e bine cum e terenul acum. Trebuie să recunoaștem, întâlnim o echipă foarte talentată care joacă pe posesie. Cred că terenul de aici va fi un avantaj pentru noi. Normal că mă gândesc deja la meciul cu Sevilla. Vom introduce cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziție.

Prefer mereu să joc împotriva unei echipe care câștigă. Aș fi preferat ca Sevilla să vină după mai multe victorii, siguri pe ei și să nu ne bage în seamă prea mult. Dar acum vor veni foarte montați, pentru că în ultimul timp au avut niște rezultate negative în campionat și în cupă„, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Viitorul.

Meciul CFR Cluj – FC Sevilla a fost programat pentru joi, 20 februarie, de la ora 19:55. Returul se va juca peste o săptămână, în Spania.