Planic vrea un salariu mai mare! Becali i-a găsit înlocuitor! “Mi-a plăcut de el că e puternic”

Gigi Becali își face planuri pentru înlocuirea fundașului Bogdan Planic, dacă sârbul nu va accepta prelungirea contractului. Finanțatorul FCSB a pus ochii pe Andrei Chindriș (20 de ani) de la FC Botoșani.

În ianuarie, Planic (27 de ani) intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu oricine. Sârbul este un om de bază pentru FCSB, fiind cotat la 2,3 milioane de euro.

Planic să nu mă șantajeze pe mine, că nu merge cu Becali așa. Eu o să mă duc și în fața vestiarului să-i fac o ofertă. Are 10 sau 11 mii (n.a. – de euro pe lună), îi voi da 15 mii și cu asta basta. Acceptă, bine! Nu acceptă? Ne strângem mâna și ‘La revedere!’“, a spus Gigi Becali.

Becali Palat

Andrei Chindriș s-a evidențiat la FC Botoșani în acest sezon și a devenit un titular în apărarea naționalei de tineret.

500.000 de euro este cota de piață a fundașului central, potrivit Transfermarkt.

andrei chindris

Știu că l-am văzut o dată pe Chindriș, un meci, pentru că eu un meci trebuie să văd un jucător, nu trebuie să vad șapte. Mi-a plăcut de el că e puternic, e copil și e puternic. Și știți că eu cumpăr tot ce e tânăr și e puternic. Am vorbit cu Iftime (n.a. – Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani), am întrebat și mi-a zis ’Mai lăsați-l, mai lăsați-l’. Apoi n-am mai vorbit“, a declarat Gigi Becali.