Plan de milioane! Ilie Dumitrescu, propunere pentru CSA Steaua: ”Aș da și eu o sută de euro pe an!”

Legenda stelistă Ilie Dumitrescu (52 ani) are un plan de milioane pentru suporterii CSA Steaua.

Fostul mare jucător din Ghencea este de părere că fanii ”militarilor” ar trebui să urmeze modelul celor de la Rangers, actuala echipă a lui Ianis Hagi.

Ilie Dumitrescu crede că suporterii ar trebui să plătească un abonament anual, care să le asigure intrarea gratuită pe stadion la meciurile echipei preferate.

“Apropo de suporteri, de fani și de proiecte în general. De ce nu luăm proiectul lui Glasgow Rangers? Liga 4, se juca cu casa închisă. Se juca cu casa închisă! De ce să nu văd?!

Gândiți-vă să aibă câte 10, 15, 20, 30 de mii de abonați care umpleau stadionul din Ghencea. 30.000 de mii de abonați la proiectul ăsta. Ei au fost 1.500-2.000, nici nu știu câți sunt.

csa steaua e1612622019100

O sută de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da? Adică n-ai face un efort pentru echipa ta? O sută de euro pe an?! Domne, dacă sunt zeci de mii, sute de mii de suporteri steliști, cu proiectul de la CSA…. De ce nu se implică în proiectul ăsta și să fie 50, 60, 100 de mii, să-i văd?

Adică, cine trebuie să vină acolo să zică: ”Domnilor, haideți să facem abonamente!”. Eu cred că echipa asta ar putea să facă performanță dacă fiecare fan care susțin acest proiect și această echipă. Aș da și eu o sută de euro, pe an! Pentru numele ăsta. Pentru Steaua, da!?” a declarat Ilie Dumitrescu pentru Gazeta Sporturilor.

ilie dumitrescu

Citește și CSA Steaua anunță război și îi răspunde lui Gigi Becali: “Jucăm cu orice echipă trimite FCSB-ul!”