Piscitelli nu vrea să riște nimic! Cum se protejează împotriva coronavirusului

Riccardo-Piscitelli-dinamo

Riccardo Piscitelli, portarul lui Dinamo și-a luat măsuri suplimentare de precauție, la antrenamente, pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

Chiar dacă toți fotbaliștii lui Dinamo au fost testați pentru coronavirus și niciunul dintre ei nu a fost găsit bolnav, italianul își dezinfectează constant mănușile.

Piscitelli a dezvăluit că dinamoviștii respectă protocolul impus de autorități. Aceștia au efectuat deja ce de-al treilea test.

„Câinii” și-au primit două salarii restante, iar atmosfera din sânul echipei este un relaxantă, potrivit portarului italian.

„Nu ne este teamă, nu-mi este teamă nici de coronavirus. Problema nu e de frică. Problema va fi acum ca nu cumva să credem că suntem în siguranță, că a trecut totul, că ne putem relua oricând ritmul și viața normală dinainte. Trebuie să fim precauți, altfel vom avea probleme mari. Și la fotbal, și în viața privată. Mai bine să ne păzim!

Nu mi-e teamă să dau mâna cu colegii! Port mănuși. Amuzant, nu? Mi le dezinfectez mereu. Sper și cred că vom fi în regulă până la finalul sezonului”, a declarat Riccardo Piscitelli pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și • Dezvăluirile omului care i-a deconspirat pe spanioli: „Am fost mințiți, nu e un fond de investiții!”